Legalisering

Lisää kieliä

Auktorisoidut käännökset lukuisille eri kielille

Auktorisoituihin käännöksiin erikoistuneena käännöstoimistona kielivalikoimamme kattaa myös harvinaisemmat kieliparit. Olipa kyse sitten koulu- tai tutkintotodistuksen virallisesta käännöksestä opiskelupaikan hakua varten tai yritysasiakkaan tarvitsemasta kaupparekisteriotteen auktorisoidusta käännöksestä, olemme mielellämme avuksi. Verkostomme auktorisoidut kääntäjät ovat lisäksi erikoistuneet muun muassa juridisiin käännöksiin, jolloin auktorisoidun käännöksen vaatima, tälle erikoisalalle ominainen terminologia on varmasti oikein.

Lukuisat eri kieliyhdistelmät

Olemme listanneet sivuillemme auktorisoitujen käännösten yleisimmät kieliyhdistelmät. Useimmiten toinen kieliparin kielistä on joku suurista eurooppalaisista kielistä, mutta katamme myös harvinaisemmat kieliyhdistelmät. Mikäli et löydä nimenomaista kieltä listalta, ota meihin yhteyttä – olemme mielellämme avuksi.

Auktorisoitujen käännösten lisäksi verkostomme ammattikääntäjät laativat myös laadukkaita asiatekstikäännöksiä ilman auktorisointia. Asiatekstikäännökset on mahdollista laatia melkeinpä minkä kielten välillä tahansa. Lähetä käännettävä teksti sivujemme yhteydenottolomakkeen kautta. Vastaamme kaikkiin kyselyihin nopeasti.

Käännökset lukuisille eri kielille
Tarvitsetko auktorisoidun käännöksen?
Käännöstoimisto Auktorin palveluvalikoima kattaa sekä auktorisoidut käännökset että käännökset ilman auktorisointia. Olipa käännöstarve mikä tahansa, asiantunteva tiimimme on mielellään avuksi.
Asiantunteva palvelu
Otamme vastaan myös kiireellisiä käännöstoimeksiantoja
Helpot maksutavat yksityisasiakkaille
Ota yhteyttä: 09 4245 0629
Saat meihin yhteyden myös chatin kautta arkisin klo 9–17.
Auktor
Fredrikinkatu 61 A
00100 Helsinki
Suomi
09 4245 0629
Y-tunnus: 3293832-7