Ota yhteyttä: +358 9 4245 0629
Ma-pe klo 9.30–17.30
Legalisering

Auktorisoidut käännökset lukuisille eri kielille

Auktorisoituihin käännöksiin erikoistuneena käännöstoimistona kielivalikoimamme kattaa myös harvinaisemmat kieliparit. Olipa kyse sitten koulu- tai tutkintotodistuksen virallisesta käännöksestä opiskelupaikan hakua varten tai yritysasiakkaan tarvitsemasta kaupparekisteriotteen auktorisoidusta käännöksestä, olemme mielellämme avuksi. Verkostomme auktorisoidut kääntäjät ovat lisäksi erikoistuneet muun muassa juridisiin käännöksiin, jolloin auktorisoidun käännöksen vaatima, tälle erikoisalalle ominainen terminologia on varmasti oikein.

Lukuisat eri kieliyhdistelmät

Olemme listanneet sivuillemme auktorisoitujen käännösten yleisimmät kieliyhdistelmät. Useimmiten toinen kieliparin kielistä on joku suurista eurooppalaisista kielistä, mutta katamme myös harvinaisemmat kieliyhdistelmät. Mikäli et löydä nimenomaista kieltä listalta, ota meihin yhteyttä – olemme mielellämme avuksi.

Auktorisoitujen käännösten lisäksi verkostomme ammattikääntäjät laativat myös laadukkaita asiatekstikäännöksiä ilman auktorisointia. Asiatekstikäännökset on mahdollista laatia melkeinpä minkä kielten välillä tahansa. Lähetä käännettävä teksti sivujemme yhteydenottolomakkeen kautta. Vastaamme kaikkiin kyselyihin nopeasti.

Auktor
Lönnrotinkatu 5
00120 Helsinki
Suomi
+358 9 4245 0629
Y-tunnus: 3293832-7