Ota yhteyttä: +358 9 4245 0629
Ma-pe klo 9.30–17.30
Legalisering

Kokeneiden ammattikääntäjien laatimat käännökset kielelle tanska

Tietoturvallisesti ja luotettavasti

Toimimme salassapitovelvollisuuden alaisina, joten dokumenttisi ovat meillä turvassa.

Nopea toimitus

Keskimääräinen toimitusaika valmiille käännöksille 4-5 työpäivää.

Tilaa kätevästi verkossa ja maksa kortilla

Yrityksille myös laskutusmahdollisuus.

Käännöstoimisto Auktor takaa kilpailukykyiset hinnat

Ehdoton luottamuksellisuus ja salassapitovelvollisuus

Valmis käännös toimitetaan postitse haluamaasi osoitteeseen

Voit lukea alta miten auktorisoitu käännös syntyy.

Tarvitsetko auktorisoidun tanskan käännöksen?

Jos sinun tulee toimittaa suomalainen asiakirja Tanskan viranomaisille tai Tanskassa laadittu asiakirja Suomen viranomaisille, asiakirjasta tulee todennäköisesti laatia auktorisoitu käännös. Auktorisoidun suomi-tanska-suomi-käännöksen voi laatia vain Opetushallituksen hyväksymä auktorisoidun kääntäjän tutkinnon suorittanut ammattikääntäjä. Ennen käännöksen tilaamista kannattaa selvittää käännöksen vastaanottavalta viranomaiselta, mitkä ovat asiakirjan käännökselle asetetut vaatimukset.

Auktorisoidut tanskan kielen kääntäjät laativat käännökset luottamuksellisesti

Laajan verkostomme auktorisoidut tanskan kielen kääntäjät laativat viralliset käännökset erilaisista asiakirjoista luottamuksellisesti ja ammattitaidolla. Asiakirjat vaihtelevat koulu- ja tutkintotodistuksista oikeuden päätöksiin ja kaupparekisteriotteisiin. Auktorisoitu kääntäjä varmistaa, että käännöksessä käytetty terminologia sopii varmasti asiayhteyteen. Lisäksi verkostomme auktorisoidut kääntäjät ovat usein erikoistuneet esimerkiksi juridista tai teknistä erikoisosaamista vaativiin käännöksiin.

Mitä auktorisoitu suomi-tanska-suomi-käännös maksaa?

Virallisen tanskan käännöksen hintaan vaikuttavat monet tekijät. Siksi kääntäjän on nähtävä käännettävä asiakirja hinta-arviota varten. Voit toimittaa asiakirjan meille kätevästi yhteydenottolomakkeen kautta. Saat meiltä nopeasti tarjouksen, joka sisältää auktorisoidun käännöksen hinnan sekä toimitusajan. Hinnoittelemme kaikki käännöstyöt kilpailukykyisesti.

Käännöspalvelut luottamuksellisesti ja turvallisesti

Käsittelemme kaikkia tarjouspyyntöjen yhteydessä toimitettuja asiakirjoja ehdottoman luottamuksellisesti. Lisäksi asiakirjojen toimittaminen yhteydenottolomakkeen kautta on turvallista salatun yhteyden ansiosta. Mikäli haluat käännöstyön tilata, voit maksaa auktorisoidun tanskan kielen käännöksen helposti maksukortilla tai MobilePaylla.

Haluatko lisätietoa käännösalasta?

Käännökset yritysasiakkaille

Käännöstoimisto Auktorilta voit tilata tanskan ja muiden kielten käännökset myös yritysasiakkaiden tarpeisiin. Palvelumme kattavat sekä auktorisoidut käännökset että asiatekstikäännökset ilman auktorisointia. Jokainen toimeksianto ohjataan sopivalle kääntäjälle tämän kokemuksen sekä käännöksen vaatiman erikoisalaosaamisen perusteella. Laajan kääntäjäverkostomme ansiosta meidän on mahdollista hinnoitella käännöstyöt kilpailukykyisesti. Pyydä ilmainen tarjous yhteydenottolomakkeen kautta. Vastaamme kaikkiin kyselyihin nopeasti.

Virallinen tanskan käännös suoraan kotiovellesi

Toimitamme valmiin käännöksen postitse haluamaasi osoitteeseen joko Suomessa tai ulkomailla. Mikäli käännöksen paperiversio tulee lähettää ulkomaiseen osoitteeseen, ilmoitathan tästä tarjouspyynnön yhteydessä, sillä ulkomaan lähetyksistä tulee pieni lisämaksu. Auktorisoitu käännös toimitetaan yleensä myös skannattuna sähköisesti.

Kuinka nopeasti auktorisoitu tanskan käännös valmistuu?         

Auktorisoidut käännökset valmistuvat tavallisesti 4–5 arkipäivässä. Toimitusaika riippuu kääntäjien saatavuudesta sekä käännettävän asiakirjan laajuudesta. Jos tarvitset käännöksen kiireellisellä aikataululla, toimita käännettävä asiakirja yhteydenottolomakkeella. Otathan meihin lisäksi yhteyttä joko puhelimitse tai chatin kautta, jotta voimme käsitellä tarjouspyynnön kiireellisenä.

Näin tavoitat meidät

Auktorin tiimi on tavoitettavissa puhelimitse ja chatin kautta arkisin klo 9-17. Mikäli sinulla on kysyttävää käännöspalveluihimme liittyen näiden aukioloaikojen ulkopuolella, tarjoamme asiakaspalvelua englanniksi arkisin klo 17-22 ja viikonloppuisin klo 10-17.

Laaja auktorisoitujen kääntäjien verkosto

Käännöstoimisto Auktor tarjoaa kattavan valikoiman käännöspalveluita sekä yritys- että yksityisasiakkaille. Olemme erikoistuneet auktorisoituihin käännöksiin, joten laajaan verkostomme kuuluu kokeneita auktorisoituja kääntäjiä. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous. Vastaamme kaikkiin kyselyihin nopeasti.

Auktor
Lönnrotinkatu 5
00120 Helsinki
Suomi
+358 9 4245 0629
Y-tunnus: 3293832-7