Legalisering

Auktorisoidut käännökset lukuisten eri kielten välillä

Tarvitsetko auktorisoidun käännöksen virallisesta asiakirjasta? Olet tullut oikeaan paikkaan!

Käännökset lukuisten eri kielten välillä

Auktorisoitua käännöstä tarvitaan kahdenlaisessa tilanteessa: kun ulkomainen asiakirja tulee käyttöön Suomen viranomaisille tai suomalaisen viranomaisen myöntämä asiakirja tulee esittää ulkomaan viranomaiselle. Auktorisoituja ja siten laillisesti päteviä käännöksiä saavat laatia vain auktorisoidun kääntäjän tutkinnon suorittaneet ammattikääntäjät.


Käännöstoimisto Auktor on erikoistunut nimenomaan auktorisoituihin eli virallisiin käännöksiin, joten laajasta verkostostamme löytyy muun muassa englannin, ruotsin, saksan, ranskan, espanjan sekä venäjän auktorisoituja kääntäjiä. Laajasta kääntäjäverkostostamme löytyy tosin myös harvinaisempien kieliparien auktorisoituja kääntäjiä. Jos haluat varmistaa, kuuluuko tarvitsemasi kielipari valikoimaamme, ota yhteyttä – olemme mielellämme avuksi kaikkiin auktorisoituihin käännöksiin liittyvissä kysymyksissä.

Toisen auktorisoidun käännöksen kielistä on oltava joku Suomen virallisista kielistä

Jotta asiakirjan käännös voidaan auktorisoida Suomessa, joko lähde- tai kohdekielen on oltava joku Suomen virallisista kielistä, eli suomi, ruotsi tai saame. Jos esimerkiksi kotimaassa suoritetun tutkinnon tutkintotodistus on englanninkielinen, sen käännöstä vaikkapa saksaksi ei pystytä auktorisoimaan Suomessa. Tällaisessa tapauksessa kannattaa olla yhteydessä asiakirjan myöntäneeseen tahoon ja pyytää todistus jollakin Suomen virallisista kielistä.

Monipuoliset käännöspalvelut yksityis- ja yritysasiakkaille

Aina ei ole helppoa tietää, milloin tarvitaan auktorisoitu käännös ja milloin riittää asiatekstikäännös ilman auktorisointia. Pääsääntöisesti suosittelemme aina tarkistamaan käännöksen vastaanottajalta käännökselle asetetut vaatimukset, mutta kokemuksemme perusteella voimme usein määrittää minkätyyppisestä käännöksestä on kyse.

Auktorisoitujen käännösten lisäksi tarjoamme erilaisia käännöspalveluja sekä yksityis- että yritysasiakkaille. Olipa tarve sitten tietyn erikoisalan käännökselle tai harvinaisemmalle kieliparille, laajasta kääntäjäverkostostamme löytyy käännöstyölle varmasti juuri oikea tekijä. Vankka kokemus, asiantuntijuus sekä kilpailukykyiset hinnat ovat toimintamme kulmakiviä, joten ota yhteyttä ja pyydä sitomaton tarjous.

Noudatamme ehdotonta luottamuksellisuutta

Käännöstoimisto Auktorissa olemme tottuneet käsittelemään luottamuksellisia asiakirjoja. Salassapitovelvollisuus koskee luonnollisesti myös kaikkia verkostomme kääntäjiä. Tarjouspyynnön yhteydessä toimittamasi asiakirjat tallennetaan turvallisesti palvelimellemme, joten voit lähettää asiakirjan meille tarjousta varten luottavaisin mielin. Jos et kuitenkaan tilaa käännöstyötä, poistamme toimittamasi asiakirjat järjestelmästämme saman tien.

Käännökset lukuisille eri kielille
Käännöstoimisto Auktor takaa kilpailukykyiset hinnat
Ehdoton luottamuksellisuus ja salassapitovelvollisuus
Valmis käännös toimitetaan postitse haluamaasi osoitteeseen
Tarvitsetko auktorisoidun käännöksen?
Käännöstoimisto Auktorin palveluvalikoima kattaa sekä auktorisoidut käännökset että käännökset ilman auktorisointia. Olipa käännöstarve mikä tahansa, asiantunteva tiimimme on mielellään avuksi.
Asiantunteva palvelu
Otamme vastaan myös kiireellisiä käännöstoimeksiantoja
Helpot maksutavat yksityisasiakkaille
Ota yhteyttä: 09 4245 0629
Saat meihin yhteyden myös chatin kautta arkisin klo 9–17.
Auktor
Fredrikinkatu 61 A
00100 Helsinki
Suomi
09 4245 0629
Y-tunnus: 3293832-7