Ota yhteyttä: +358 9 4245 0629
Ma-pe klo 9.30–17.30
Legalisering

Kokeneiden ammattikääntäjien laatimat käännökset kielelle viro

Tietoturvallisesti ja luotettavasti

Toimimme salassapitovelvollisuuden alaisina, joten dokumenttisi ovat meillä turvassa.

Nopea toimitus

Keskimääräinen toimitusaika valmiille käännöksille 4-5 työpäivää.

Tilaa kätevästi verkossa ja maksa kortilla

Yrityksille myös laskutusmahdollisuus.

Käännöstoimisto Auktor takaa kilpailukykyiset hinnat

Ehdoton luottamuksellisuus ja salassapitovelvollisuus

Valmis käännös toimitetaan postitse haluamaasi osoitteeseen

Voit lukea alta miten auktorisoitu käännös syntyy.

Auktorisoidut suomi-viro-suomi-käännökset luottamuksellisesti

Käännöksen käyttötarkoituksesta ja vastaanottavasta tahosta riippuu, onko asiakirjasta laadittava auktorisoitu käännös. Käännöstoimisto Auktorista saat auktorisoidut viron käännökset, jotka Opetushallituksen hyväksymä auktorisoitu viron kääntäjä vahvistaa laillisesti päteviksi. Auktorisoidun kääntäjän vahvistus kattaa kääntäjän allekirjoituksen, leiman sekä vahvistuslausekkeen. Joissain tapauksissa joko alkuperäiselle asiakirjalle ja/tai käännökselle tarvitaan lisäksi julkisen notaarin myöntämä apostille-todistus. Selvitä asiakirjaa koskevat vaatimukset vastaanottavalta viranomaiselta ennen auktorisoidun viron käännöksen tilaamista. Usein nämä vaatimukset käyvät ilmi vastaanottavan tahon verkkosivuilta.

Kokeneet viron kielen ammattikääntäjät

Käännöstoimisto Auktorin verkostossa on useita viron kielen ammattikääntäjiä. Tarvitsitpa sitten virallisen viron käännöksen tai asiatekstikäännöksen ilman auktorisointia, opastamme sinua käännösprosessin kaikissa vaiheissa. Auktorisoituihin käännöksiin erikoistuneena käännöstoimistona voimme tarjota käyttötarkoitusta vastaavat suomi-viro- tai viro-suomi-käännökset sekä kilpailukykyiseen hintaan että nopealla aikataululla.

Auktorisoidun viron käännöksen hinta

Virallisen viron käännöksen hinta riippuu käännettävästä asiakirjasta. Toimita kopio käännettävästä asiakirjasta meille, niin saat nopeasti tarjouksen auktorisoidusta viron käännöksestä. Ilmainen ja sitomaton tarjouspyyntö ei edellytä tilaamista. Skannaa asiakirja ja toimita se meille yhteydenottolomakkeella. Vastaamme kaikkiin kyselyihin nopeasti.

Ehdoton luottamuksellisuus

Käsittelemme kaikkia asiakirjoja ehdottoman luottamuksellisesti. Pidämme lisäksi huolen tietoturvallisuudesta, sillä tarjouspyyntövaiheessa palvelimellemme lataamasi tiedostot tallennetaan salattuna. Jos et tilaa käännöstä meiltä, poistamme tarjousta varten toimittamasi asiakirjat järjestelmistämme.

Haluatko lisätietoa käännösalasta?

Kattavat käännöspalvelut

Käännöstoimisto Auktor tarjoaa käännöspalveluita sekä yksityis- että yritysasiakkaille. Kattavan verkostomme kääntäjät hallitsevat myös eri erikoisalojen käännökset toimialasta ja kieliparista riippumatta. Täytä yhteydenottolomake ja pyydä sitomaton tarjous. Hinnoittelemme kaikki käännöstyöt kilpailukykyisesti ja lähetämme ilmaisen tarjouksen mitä pikimmiten.

Auktorisoidun suomi-viro-suomi-käännöksen toimitusaika

Virallinen suomi-viro- tai viro-suomi-käännös valmistuu yleensä 4–5 arkipäivässä, mutta usein jopa tätä nopeammin. Toimitusaika riippuu käännettävän asiakirjan laajuudesta. Ota meihin yhteyttä, niin määritämme tarkan toimitusajan.

Auktorisoitu viron käännös toimitetaan postitse

Toimitamme virallisen käännöksen postitse ilman lisäkuluja. Käännös toimitetaan haluttuun osoitteeseen Suomessa tai ulkomailla. Käännös voidaan tarvittaessa toimittaa myös sähköisesti.

Kiireelliset viron kielen käännökset

Jos tarvitset virallisen suomi-viro- tai viro-suomi-käännöksen nopealla aikataululla, tilaa pikatoimitus. Toimitamme tällöin käännöksen normaalia nopeammin lisämaksusta. Ota yhteyttä – vastaamme kaikkiin kyselyihin nopeasti.

Laaja auktorisoitujen kääntäjien verkosto

Käännöstoimisto Auktor tarjoaa kattavan valikoiman käännöspalveluita sekä yritys- että yksityisasiakkaille. Olemme erikoistuneet auktorisoituihin käännöksiin, joten laajaan verkostomme kuuluu kokeneita auktorisoituja kääntäjiä. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous. Vastaamme kaikkiin kyselyihin nopeasti.

Auktor
Lönnrotinkatu 5
00120 Helsinki
Suomi
+358 9 4245 0629
Y-tunnus: 3293832-7