Legalisering

Kokeneiden ammattikääntäjien laatimat käännökset kielelle englanti

Viralliset auktorisoitujen kääntäjien laatimat englannin käännökset

Tarvitsetko virallisen käännöksen englannista tai englantiin? Verkostomme auktorisoidut englannin kielen kääntäjät laativat auktorisoidut käännökset erilaisista asiakirjoista molempiin suuntiin luotettavasti ja asiantuntevasti. Suomessa toisen auktorisoidun käännöksen kieliparin kielistä on oltava toinen kotimaisista kielistä, joten auktorisoitu käännös on mahdollista tilata kielipareille suomi-englanti-suomi sekä ruotsi-englanti-ruotsi. 

Auktorisoidut englannin kielen kääntäjät

Jos asiakirja käännetään englanniksi tai englannista ja sitä käytetään virallisessa yhteydessä, on lähes aina vaatimuksena, että käännöksen on laatinut kääntäjä, jolla on hallussaan Opetushallituksen myöntämä auktorisoidun kääntäjän nimike. Vain auktorisoitu kääntäjä voi omalla leimallaan ja allekirjoituksellaan vahvistaa käännöksen viralliseksi ja laillisesti päteväksi. Olivatpa asiakirjalle asetetut vaatimukset millaiset tahansa, ota meihin yhteyttä. Opastastamme sinut mielellämme prosessin läpi.

Auktorisoidun suomi-englanti-käännöksen hinnoittelu

Virallisen englannin käännöksen hinta riippuu asiakirjan pituudesta sekä käännettävän tekstin vaikeusasteesta. Siksi voimme antaa hinta-arvion vasta asiakirjan nähtyämme. Voit lähettää käännettävän asiakirjan meille täysin sitoumuksetta hinta-arviota varten verkkosivustomme tarjouspyyntölomakkeen kautta. Asiakirjan vastaanotettuamme saat tarjouksen, joka sisältää hinnan ja toimitusajan.

Käännöstyö on aina luottamuksellista

Käsittelemme kaikkia asiakirjoja ehdottoman luottamuksellisesti, joten kaikki käännettävä materiaali on aina turvallisissa käsissä. Kun lähetät tarjouspyynnön auktorisoidusta englannin kielen käännöksestä, vain projektivastaava ja asianomainen kääntäjä käsittelevät käännettävää asiakirjaa. Jos käännöstyötä ei aloiteta, asiakirja poistetaan järjestelmistämme.

Kattavat käännöspalvelut yritysasiakkaille

Auktorisoitujen käännösten lisäksi tarjoamme erilaisia käännöspalveluita yritysasiakkaille. Kattavassa verkostossamme on eri alojen käännöksiin erikoistuneita kääntäjiä, joten löydämme toimeksiantoon aina juuri oikean tekijän, olipa kielipari tai erikoisala mikä tahansa. Lisäksi hintamme ovat kilpailukykyisiä, joten voimme tarjota parasta vastinetta rahoillesi. Täytä yhteydenottolomake ja pyydä ilmainen tarjous. Vastaamme kyselyihin nopeasti.

Auktorisoidun englannin käännöksen toimitusaika

Virallinen suomi-englanti- tai englanti-suomi-käännös valmistuu yleensä 3–5 arkipäivässä. Toimitusaika riippuu käännettävän asiakirjan laajuudesta. Ota meihin yhteyttä, niin määritämme käännöstyön toimitusajan.

Virallisen käännöksen toimitus

Toimitamme viralliset käännökset postitse ilman lisäkuluja. Käännös toimitetaan haluttuun osoitteeseen Suomessa tai ulkomailla. Auktorisoitu englannin käännös toimitetaan tarvittaessa myös skannattuna sähköpostitse.

Kiireelliset englannin kielen käännökset

Jos tarvitset virallisen englannin käännöksen nopealla aikataululla, tilaa pikatoimitus. Toimitamme tällöin käännöksen normaalia nopeammin lisämaksusta. Ota yhteyttä heti, niin teemme tarjouksen nopeasti.

Auktorisoidun käännöksen helppo tilausprosessi

Maksu käännöksestä on mahdollista suorittaa maksukortilla tai MobilePaylla. Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai käytä verkkosivujemme chat-toimintoa. Olemme mielellämme avuksi!

Ota yhteyttä: 09 4245 0629
Saat meihin yhteyden myös chatin kautta arkisin klo 9–17.
Tarvitsetko auktorisoidun käännöksen?
Käännöstoimisto Auktorin palveluvalikoima kattaa sekä auktorisoidut käännökset että käännökset ilman auktorisointia. Olipa käännöstarve mikä tahansa, asiantunteva tiimimme on mielellään avuksi.
Asiantunteva palvelu
Otamme vastaan myös kiireellisiä käännöstoimeksiantoja
Helpot maksutavat yksityisasiakkaille
Käännöstoimisto Auktor takaa kilpailukykyiset hinnat
Ehdoton luottamuksellisuus ja salassapitovelvollisuus
Valmis käännös toimitetaan postitse haluamaasi osoitteeseen
Käännökset lukuisille eri kielille

Laaja auktorisoitujen kääntäjien verkosto

Käännöstoimisto Auktor tarjoaa kattavan valikoiman käännöspalveluita sekä yritys- että yksityisasiakkaille. Olemme erikoistuneet auktorisoituihin käännöksiin, joten laajaan verkostomme kuuluu kokeneita auktorisoituja kääntäjiä. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous. Vastaamme kaikkiin kyselyihin nopeasti.
Tutustu tiimiin
Auktor
Fredrikinkatu 61 A
00100 Helsinki
Suomi
09 4245 0629
Y-tunnus: 3293832-7