Ota yhteyttä: +358 9 4245 0629
Ma-pe klo 9.30–17.30
Legalisering

Kokeneiden ammattikääntäjien laatimat käännökset kielelle saksa

Tietoturvallisesti ja luotettavasti

Toimimme salassapitovelvollisuuden alaisina, joten dokumenttisi ovat meillä turvassa.

Nopea toimitus

Keskimääräinen toimitusaika valmiille käännöksille 4-5 työpäivää.

Tilaa kätevästi verkossa ja maksa kortilla

Yrityksille myös laskutusmahdollisuus.

Käännöstoimisto Auktor takaa kilpailukykyiset hinnat

Ehdoton luottamuksellisuus ja salassapitovelvollisuus

Valmis käännös toimitetaan postitse haluamaasi osoitteeseen

Voit lukea alta miten auktorisoitu käännös syntyy.

Tilaa auktorisoitu saksan käännös virallisesta asiakirjasta

Jos sinun on toimitettava asiakirjakäännös koti- tai ulkomaan viranomaiselle, käännöksen tulee mitä todennäköisimmin olla auktorisoitu. Auktorisoitu käännös tarkoittaa laillisesti pätevää käännöstä. Niitä voivat laatia Opetushallituksen hyväksymät auktorisoidut kääntäjät.

Joissakin tapauksissa viralliselle saksan käännökselle tulee lisäksi hankkia apostille-todistus tai virallinen ulkoministeriön myöntämä laillistustodistus.  Asiakirjan käännökselle asetetut vaatimukset kannattaa ensin selvittää siltä viranomaiselta, jonka käyttöön auktorisoitu käännös on tulossa.

Auktorisoidut saksan kielen kääntäjät laativat käännökset ammattitaidolla

Auktorisoidun suomi-saksa-suomi-käännöksen saa laatia vain auktorisoitu kääntäjä, joka vahvistaa käännöksen allekirjoituksellaan, leimallaan sekä vahvistuslausekkeella. Ota meihin yhteyttä, niin opastamme sinua auktorisointiprosessin kaikissa vaiheissa riippumatta siitä, millaiset asiakirjaa koskevat vaatimukset ovat.

Virallisen saksan käännöksen hinnoittelu

Voimme lähettää tarjouksen auktorisoidusta saksan käännöksestä, kun olemme nähneet käännettävän asiakirjan. Voit toimittaa meille kopion asiakirjasta sivustomme yhteydenottolomakkeella. Saat meiltä tarjouksen, joka sisältää auktorisoidun suomi-saksa-suomi-käännöksen hinnan ja toimitusajan.

Käsittelemme kaikkia asiakirjoja luottamuksellisesti

Tarjousta varten meidän on ensin arvioita saksaksi tai saksasta käännettävän asiakirjan pituus sekä tekstin vaikeusaste. Asiakirjan näkevät vain projektivastaava ja auktorisoitu saksan kielen kääntäjä. Asiakirjasi on meillä turvallisissa käsissä, sillä käsittelemme kaikkia asiakirjoja täysin luottamuksellisesti. Jos tarjouksen saatuasi kuitenkin päätät, ettet halua tilata virallista saksan käännöstä meiltä, poistamme toimittamasi asiakirjakopiot järjestelmistämme.

Haluatko lisätietoa käännösalasta?

Laadukkaat ja monipuoliset käännöspalvelut

Kauttamme voit tilata saksan ja muiden kielten käännökset myös yritysasiakkaiden tarpeisiin. Palvelutarjontamme kattaa sekä auktorisoidut käännökset että asiatekstikäännökset ilman auktorisointia. Jokaiseen toimeksiantoon valitaan kääntäjä tämän kokemuksen ja käännöksen vaatiman erikoisalaosaamisen perusteella. Laajan kääntäjäverkostomme ansiosta pystymme tarjoamaan käännökset kilpailukykyiseen hintaan. Ota meihin yhteyttä tarjouspyyntölomakkeen kautta. Vastaamme kaikkiin kyselyihin nopeasti.

Auktorisoidut saksan käännökset joustavasti

Toimitamme viralliset suomi-saksa- ja saksa-suomi-käännökset postitse Suomessa ja ulkomailla sijaitseviin osoitteisiin. Valmis auktorisoitu käännös on mahdollista toimittaa myös sähköisesti.

Avoinna arkisin klo 9–22

Tiimimme on tavoitettavissa puhelimitse, sähköpostitse sekä chatin kautta arkipäivisin klo 9−17. Tämän lisäksi tarjoamme asiakaspalvelua englanniksi käännöspalveluihin liittyvissä kysymyksissä arkisin klo 17−22 sekä viikonloppuisin klo 10−17.

Tilaa ja maksa verkossa

Voit lähettää tarjouspyynnön auktorisoidusta suomi-saksa-suomi-käännöksestä kätevästi yhteydenottolomakkeen kautta. Maksu hoituu kortilla tai MobilePayn kautta.

Saat meihin yhteyden puhelimitse, sähköpostitse tai chatin kautta. Kysy meiltä lisää saksan käännöksistä, olemme mielellämme avuksi!

Laaja auktorisoitujen kääntäjien verkosto

Käännöstoimisto Auktor tarjoaa kattavan valikoiman käännöspalveluita sekä yritys- että yksityisasiakkaille. Olemme erikoistuneet auktorisoituihin käännöksiin, joten laajaan verkostomme kuuluu kokeneita auktorisoituja kääntäjiä. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous. Vastaamme kaikkiin kyselyihin nopeasti.

Auktor
Lönnrotinkatu 5
00120 Helsinki
Suomi
+358 9 4245 0629
Y-tunnus: 3293832-7