Legalisering

Käännöstoimisto Auktor

Auktorin asiantuntijatiimi on mielellään avuksi kaikissa auktorisoituihin käännöksiin liittyvissä asioissa. Tavoitat meidät sähköpostitse, puhelimitse sekä chatin kautta.          

Auktor on auktorisoituihin käännöksiin erikoistunut käännöstoimisto, jonka asiakaskuntaan kuuluu sekä yksityis- ja yritysasiakkaita. Auktorin emoyhtiö Diction koki, että kysyntää auktorisoiduille käännöksille oli niin paljon, että se päätti perustaa oman, nimenomaan virallisiin käännöksiin erikoistuneen yrityksen. Vuonna 2010 perustettu käännöstoimisto Diction toimii nykyään kaikissa Pohjoismaissa. 

Auktorin kattava kääntäjäverkosto

Auktorin auktorisoitujen kääntäjien verkostoon kuuluu vain tarkasti valittuja ammattikääntäjiä, joilla on vankka kokemus erityyppisten asiakirjojen auktorisoiduista käännöksistä. Kääntäjäverkostomme kattaa yleisimmät kieliparit, mutta myös harvinaisemmat kieliyhdistelmät.

Auktorisoidut käännökset erilaisista virallisista asiakirjoista luottamuksellisesti

Auktorisoituihin käännöksiin erikoistuneena käännöstoimistona Auktor pitää huolta ehdottomasta luottamuksellisuudesta. Yleisimpien asiakirjatyyppien joukkoon kuuluvat erilaiset todistukset, kuten kaste- ja vihkitodistukset, koulu- ja tutkintotodistukset sekä kaupparekisteriotteet ja yrityssopimukset, joita käsittelemme täysin luottamuksellisesti ja salassapitovelvollisuutta noudattaen. Tämän lisäksi säilytämme asiakirjoja turvallisesti salatulla palvelimella ja vain niin pitkään, kuin tarjouspyyntö- ja/tai tilausprosessi sitä vaatii.

Cristina Heiberg
Filip Nagel Fryland Lauritsen
Maja Wistrand
Marie Toftegaard Olsen
Andri Freyr Ríkarðsson
Saara Winter
Project Manager
Richard Sæther Thorsen
Martin Boberg
CEO
Julie Munkø
Vendor Manager
Claus Boberg
CFO

Erikoisalojen käännökset                

Auktorin asiantunteva tiimi varmistaa, että jokainen käännöstyö ohjataan tehtävään sopivalle kääntäjälle. Auktorin ja emoyhtiö Dictionin laajaan kääntäjäverkostoon kuuluu lukuisia eri kieliparien kääntäjiä, jotka ovat erikoistuneet eri erikoisalojen käännöksiin. Verkostostamme löytyykin osaava tekijä, olipa kyseessä sitten lääketieteen käännös tai esimerkiksi teknistä tai juridista erikoisosaamista vaativa käännöstyö.

Palvelemme sähköpostitse, puhelimitse ja chatissa

Saat meihin yhteyden sähköpostitse, puhelimitse sekä verkkosivujemme chat-toiminnon kautta. Tiimimme opastaa sinua mielellään käännöksiin liittyvissä kysymyksissä. Huomaathan tosin, ettei meidän ole mahdollista antaa hintatietoja puhelimitse. Lisäksi auktorisoitujen käännösten tapauksessa kääntäjän tulee nähdä käännettävä asiakirja hinta-arviota varten, sillä käännöstyön hinnoitteluun vaikuttaa sekä käännettävän tekstin pituus että vaikeusaste.

Voit toimittaa käännettävän asiakirjan turvallisesti verkkosivujemme yhteydenottolomakkeen kautta. Palaamme mitä pikimmiten asiaan tarjouksen kanssa, joka sisältää käännöstyön hinnan sekä toimitusajan. Huomaathan, että käännettäviä asiakirjoja ei voi toimittaa meille henkilökohtaisesti, mutta olemme mielellämme avuksi sähköpostin, chatin ja puhelimen välityksellä käännöksiin liittyvissä asioissa arkisin klo 9–22. Suomenkielinen asiakaspalvelutiimimme on tavoitettavissa arkisin klo 9-17. Arki-iltaisin klo 17-22 sekä viikonloppuisin klo 10-17 tarjoamme puolestaan asiakaspalvelua englanniksi.

Ota yhteyttä: 09 4245 0629
Saat meihin yhteyden myös chatin kautta arkisin klo 9–17.
Auktor
Fredrikinkatu 61 A
00100 Helsinki
Suomi
09 4245 0629
Y-tunnus: 3293832-7