Ota yhteyttä: +358 9 4245 0629
Ma-pe klo 9.30–17.30
Legalisering

Kokeneiden ammattikääntäjien laatimat käännökset kielelle ranska

Tietoturvallisesti ja luotettavasti

Toimimme salassapitovelvollisuuden alaisina, joten dokumenttisi ovat meillä turvassa.

Nopea toimitus

Keskimääräinen toimitusaika valmiille käännöksille 4-5 työpäivää.

Tilaa kätevästi verkossa ja maksa kortilla

Yrityksille myös laskutusmahdollisuus.

Käännöstoimisto Auktor takaa kilpailukykyiset hinnat

Ehdoton luottamuksellisuus ja salassapitovelvollisuus

Valmis käännös toimitetaan postitse haluamaasi osoitteeseen

Voit lukea alta miten auktorisoitu käännös syntyy.

Viralliset auktorisoitujen kääntäjien laatimat ranskan käännökset kilpailukykyiseen hintaan

Jos tarvitset virallisesta asiakirjasta käännöksen ranskasta suomeksi tai suomesta ranskaksi ja käännös tulee viranomaisten käyttöön, käännöksen tulee hyvin todennäköisesti olla auktorisoidun kääntäjän laatima. Toisinaan virallinen käännös tulee lisäksi vahvistaa Digi- ja väestötietoviraston julkisen notaarin myöntämällä apostille-todistuksella. Asiakirjan käännökselle asetetut vaatimukset on parasta selvittää viranomaiselta, jonka käyttöön auktorisoitu käännös on tulossa.

Kokeneet ranskan kielen kääntäjät käytössäsi

Auktorisoidun suomi-ranska-suomi-käännöksen saa laatia vain auktorisoitu kääntäjä, joka vahvistaa käännöksen allekirjoituksellaan, leimallaan sekä vahvistuslausekkeellaan. Ota meihin yhteyttä, niin opastamme sinua auktorisointiprosessin kaikissa vaiheissa riippumatta siitä, mikä asiakirja on kyseessä.

Auktorisoidut ranskan käännökset kilpailukykyiseen hintaan

Voimme määritellä virallisen käännöksen hinnan, kun olemme nähneet asiakirjan. Voit skannata ja toimittaa sen meille sivustomme yhteydenottolomakkeen kautta. Asiakirjan saatuamme annamme tarjouksen käännöksen hinnasta ja toimitusajasta. Vastaamme kaikkiin kyselyihin nopeasti.

Käsittelemme kaikkia asiakirjoja luottamuksellisesti

Kun toimitat meille asiakirjan tarjousta varten, sen näkevät vain projektivastaava ja auktorisoitu ranskan kielen kääntäjä. Käsittelemme kaikkia asiakirjoja täysin luottamuksellisesti. Jos päätät, ettet tilaa käännöstä meiltä, poistamme toimittamasi asiakirjan järjestelmistämme.

Haluatko lisätietoa käännösalasta?

Yritysasiakkaiden käännöstarpeet

Palvelemme sekä yksityis- että yritysasiakkaita olipa kyse sitten auktorisoiduista käännöksistä tai ammattikääntäjien laatimista asiatekstikäännöksistä. Laajaan verkostoomme kuuluu kääntäjiä, jotka hallitsevat eri alojen erikoissanaston sekä lähde- että kohdekielellä. Siksi pystymme tarjoamaan laadukkaita erikoisalojen käännöksiä myös yritysasiakkaillemme. Laaja kansainvälinen kääntäjäverkostomme sekä kilpailukykyiset hintamme takaavat, että saat parasta vastinetta rahoillesi. Mikäli sinulla on tarvetta käännöspalveluille, täytä yhteydenottolomake, niin lähetämme tarjouksen mitä pikimmiten.

Auktorisoidun ranskan käännöksen toimitus

Toimitamme viralliset käännökset postitse Suomessa ja ulkomailla sijaitseviin osoitteisiin. Voit saada tilaamasi ranskan käännöksen tarvittaessa myös sähköisesti.

Palvelemme arkisin klo 9−22

Saat yhteyden Auktorin asiakaspalveluun puhelimitse ja chatissa arkipäivisin klo 9–17 arkipyhiä lukuun ottamatta. Lisäksi arki-iltaisin klo 17-22 sekä viikonloppuisin klo 10-17 tiimimme voi vastata käännöksiin liittyviin kysymyksiin puhelimitse englanniksi.

Maksa helposti verkossa

Kun tilaat auktorisoidun suomi-ranska- tai -ranska-suomi-käännöksen, voit maksaa helposti maksukortilla tai MobilePayn kautta.

Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai chatissa. Olemme mielellämme avuksi!

Laaja auktorisoitujen kääntäjien verkosto

Käännöstoimisto Auktor tarjoaa kattavan valikoiman käännöspalveluita sekä yritys- että yksityisasiakkaille. Olemme erikoistuneet auktorisoituihin käännöksiin, joten laajaan verkostomme kuuluu kokeneita auktorisoituja kääntäjiä. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous. Vastaamme kaikkiin kyselyihin nopeasti.

Auktor
Lönnrotinkatu 5
00120 Helsinki
Suomi
+358 9 4245 0629
Y-tunnus: 3293832-7