Ota yhteyttä: +358 9 4245 0629
Ma-pe klo 9.30–17.30
Legalisering

Kokeneiden ammattikääntäjien laatimat käännökset kielelle espanja

Tietoturvallisesti ja luotettavasti

Toimimme salassapitovelvollisuuden alaisina, joten dokumenttisi ovat meillä turvassa.

Nopea toimitus

Keskimääräinen toimitusaika valmiille käännöksille 4-5 työpäivää.

Tilaa kätevästi verkossa ja maksa kortilla

Yrityksille myös laskutusmahdollisuus.

Käännöstoimisto Auktor takaa kilpailukykyiset hinnat

Ehdoton luottamuksellisuus ja salassapitovelvollisuus

Valmis käännös toimitetaan postitse haluamaasi osoitteeseen

Voit lukea alta miten auktorisoitu käännös syntyy.

Tilaa virallinen espanjan käännös auktorisoituihin käännöksiin erikoistuneelta käännöstoimistolta

Mikäli sinun on toimitettava virallisen asiakirjan käännös koti- tai ulkomaan viranomaiselle, käännöksen tulee mitä todennäköisimmin olla auktorisoitu. Tällaisia virallisia espanjan käännöksiä laativat vain Opetushallituksen hyväksymät auktorisoidun kääntäjän tutkinnon suorittaneet ammattikääntäjät. Joissain tapauksissa auktorisoitu käännös tulee lisäksi vahvistaa apostille-todistuksella. Apostille-todistuksen saa Suomessa Digi- ja väestötietoviraston julkiselta notaarilta. Varmista ennen auktorisoidun käännöksen tilaamista asiakirjakäännöksen vastaanottavalta taholta, mitä käännökseltä tarkalleen ottaen vaaditaan. 

Auktorisoidut espanjan kääntäjät

Jos tarvitset virallisen suomi-espanja- tai espanja-suomi-käännöksen viranomaista tai esimerkiksi oppilaitosta varten, käännöksen saa laatia ainoastaan Opetushallituksen auktorisoima kääntäjä. Opastamme sinua auktorisointiin liittyvissä yksityiskohdissa riippumatta siitä, minkä viranomaisen käyttöön käännös on menossa.

Virallisen espanjan kielen käännöksen hinnoittelu

Auktorisoitujen käännösten hinnoittelu on aina tapauskohtaista. Siksi voimme antaa hinta- ja toimitusaika-arvion vasta käännettävän asiakirjan nähtyämme. Voit skannata ja toimittaa asiakirjakopion meille yhteydenottolomakkeen kautta. Lähetämme tarjouksen heti, kun olemme arvioineet asiakirjasi auktorisoidun espanjan kääntäjän kanssa. 

Käsittelemme kaikkia asiakirjoja ehdottoman luottamuksellisesti

Tarjousta varten meidän tulee ensin arvioida käännettävän asiakirjan pituus ja tekstin vaikeusaste. Asiakirjan näkevät vain projektivastaava ja kääntäjä. Voit luottaa siihen, että käsittelemme kaikkia asiakirjoja täysin luottamuksellisesti. Jos et tilaakaan käännöstä meiltä, poistamme asiakirjasi järjestelmistämme.

Haluatko lisätietoa käännösalasta?

Yritysasiakkaiden käännöstarpeet

Tarjoamme käännöspalveluita myös yritysasiakkaiden moninaisiin tarpeisiin toimialasta riippumatta. Kansainvälisestä kääntäjäverkostostamme löytyy lukuisia eri erikoisaloja ja kieliyhdistelmiä hallitsevia kieliammattilaisia. Siten saat kaikki tarvitsemasi käännökset meiltä, vieläpä kilpailukykyiseen hintaan. Jos tarvitset käännöspalveluja, täytä yhteydenottolomake − vastaamme kaikkiin kyselyihin nopeasti.

Auktorisoidut suomi-espanja-suomi-käännökset nopeasti ja luotettavasti

Toimitamme tilaamasi auktorisoidun espanjan käännöksen postitse haluamaasi osoitteeseen, asuitpa sitten Suomessa tai ulkomailla. Käännös voidaan tarvittaessa toimittaa myös sähköisesti.

Tavoitat Auktorin asiakaspalvelijat arkisin klo 9−22

Asiakaspalvelumme palvelee puhelimitse ja chatissa arkipäivisin klo 9–17 arkipyhiä lukuun ottamatta. Lisäksi tiimimme voi vastata käännöksiin liittyviin kysymyksiin puhelimitse englanniksi arki-iltaisin klo 17-22 sekä viikonloppuisin klo 10-17.  

Maksa kätevästi verkossa

Kun tilaat auktorisoidun espanjan käännöksen, voit maksaa sen helposti maksukortilla tai MobilePayn kautta.

Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai chatin kautta. Odotamme yhteydenottoasi!

Laaja auktorisoitujen kääntäjien verkosto

Käännöstoimisto Auktor tarjoaa kattavan valikoiman käännöspalveluita sekä yritys- että yksityisasiakkaille. Olemme erikoistuneet auktorisoituihin käännöksiin, joten laajaan verkostomme kuuluu kokeneita auktorisoituja kääntäjiä. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous. Vastaamme kaikkiin kyselyihin nopeasti.

Auktor
Lönnrotinkatu 5
00120 Helsinki
Suomi
+358 9 4245 0629
Y-tunnus: 3293832-7