Ota yhteyttä: +358 9 4245 0629
Ma-pe klo 9.30–17.30
Legalisering

Kokeneiden ammattikääntäjien laatimat käännökset kielelle italia

Tietoturvallisesti ja luotettavasti

Toimimme salassapitovelvollisuuden alaisina, joten dokumenttisi ovat meillä turvassa.

Nopea toimitus

Keskimääräinen toimitusaika valmiille käännöksille 4-5 työpäivää.

Tilaa kätevästi verkossa ja maksa kortilla

Yrityksille myös laskutusmahdollisuus.

Käännöstoimisto Auktor takaa kilpailukykyiset hinnat

Ehdoton luottamuksellisuus ja salassapitovelvollisuus

Valmis käännös toimitetaan postitse haluamaasi osoitteeseen

Voit lukea alta miten auktorisoitu käännös syntyy.

Verkostomme auktorisoidut italian kääntäjät laativat käännökset virallisista asiakirjoista

Täytyykö sinun toimittaa viranomaisille italiankielinen tai italiasta suomeksi käännetty asiakirja? Viranomaiset vaativat useimmissa tapauksissa, että virallisesta asiakirjasta laadittu käännös on auktorisoitu. Toisinaan auktorisoitu käännös tulee lisäksi vahvistaa apostille-todistuksella tai sille tulee hankkia ulkoministeriön virallinen vahvistus. Apostille-todistuksen saa Suomessa Digi- ja väestötietoviraston julkiselta notaarilta. Varmista kuitenkin ensin asiakirjan vastaanottavalta taholta, mitä käännökseltä vaaditaan.  

Auktorisoidut italian kielen kääntäjät

Suomi-italia- tai italia-suomi-käännös on auktorisoitu silloin, kun sen on laatinut ja vahvistanut allekirjoituksellaan ja leimallaan Opetushallituksen auktorisoima kääntäjä. Ota meihin yhteyttä, niin opastamme sinua auktorisointiprosessin kaikissa vaiheissa riippumatta siitä, millaiset asiakirjaa koskevat vaatimukset ovat.

Virallisen italian käännöksen hinta

Voimme määritellä auktorisoidun käännöksen hinnan ja toimitusajan, kun olemme nähneet asiakirjan. Voit skannata ja toimittaa sen meille sivustomme yhteydenottolomakkeen kautta. Tarjouspyyntö on aina ilmainen ja sitomaton.

Käsittelemme kaikkia asiakirjoja luottamuksellisesti

Kun toimitat meille asiakirjan tarjousta varten, sen näkevät vain projektivastaava ja auktorisoitu italian kääntäjä. Käsittelemme asiakirjoja täysin luottamuksellisesti. Jos et tilaa käännöstä meiltä, poistamme asiakirjasi järjestelmistämme.

Haluatko lisätietoa käännösalasta?

Kattavat käännöspalvelut yritysasiakkaille

Auktorisoitujen käännösten lisäksi saat kauttamme myös laadukkaat asiatekstikäännökset. Yritysasiakkaamme edustavat monia eri toimialoja, mutta laajasta kansainvälisestä kääntäjäverkostamme löytyy kääntäjiä, jotka hallitsevat erikoisempienkin erikoisalojen alalle ominaisen terminologian. Mikäli tarvitset käännöspalveluja, täytä yhteydenottolomake, niin otamme sinuun mitä pikimmiten yhteyttä. Tarjoamme yritysasiakkaillemme laadukkaita ja sujuvia käännöksiä sekä italiaksi että muilla kielillä kilpailukykyiseen hintaan. 

Auktorisoidun suomi-italia-suomi-käännöksen toimitus

Toimitamme viralliset käännökset postitse Suomessa ja ulkomailla sijaitseviin osoitteisiin. Auktorisoidun suomi-italia-suomi-käännöksen voi tarvittaessa saada myös sähköisesti toimitettuna.

Ota yhteyttä arkisin klo 9–22 ja viikonloppuisin klo 10–17

Auktorin asiakaspalvelu palvelee puhelimitse, sähköpostitse ja chatissa arkipäivisin klo 9–17 arkipyhiä lukuun ottamatta. Lisäksi tiimimme voi vastata kyselyihin puhelimitse englanniksi arki-iltaisin klo 17–22 sekä viikonloppuisin klo 10-17.

Kätevä tilausprosessi

Kun tilaat auktorisoidun italian käännöksen meiltä, voit maksaa helposti maksukortilla tai MobilePayn kautta.

Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai chatissa. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi!

Laaja auktorisoitujen kääntäjien verkosto

Käännöstoimisto Auktor tarjoaa kattavan valikoiman käännöspalveluita sekä yritys- että yksityisasiakkaille. Olemme erikoistuneet auktorisoituihin käännöksiin, joten laajaan verkostomme kuuluu kokeneita auktorisoituja kääntäjiä. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous. Vastaamme kaikkiin kyselyihin nopeasti.

Auktor
Lönnrotinkatu 5
00120 Helsinki
Suomi
+358 9 4245 0629
Y-tunnus: 3293832-7