Ota yhteyttä: +358 9 4245 0629
Phone Hours Weekend
Legalisering

Kokeneiden ammattikääntäjien laatimat käännökset kielelle venäjä

Tietoturvallisesti ja luotettavasti

Toimimme salassapitovelvollisuuden alaisina, joten dokumenttisi ovat meillä turvassa.

Nopea toimitus

Keskimääräinen toimitusaika valmiille käännöksille 4-5 työpäivää.

Tilaa kätevästi verkossa ja maksa kortilla

Yrityksille myös laskutusmahdollisuus.

Käännöstoimisto Auktor takaa kilpailukykyiset hinnat

Ehdoton luottamuksellisuus ja salassapitovelvollisuus

Valmis käännös toimitetaan postitse haluamaasi osoitteeseen

Voit lukea alta miten auktorisoitu käännös syntyy.

Virallisten asiakirjojen käännökset Opetushallituksen auktorisoimilta venäjän kielen kääntäjiltä

Jos tarvitset viranomaisten käyttöön tulevan asiakirjakäännöksen venäjän kielestä tai venäjän kielelle, käännöksen tulee suurella todennäköisyydellä olla auktorisoitu. Auktorisoitu käännös täytyy myös usein vahvistaa julkisen notaarin myöntämällä apostille-todistuksella. Joissain tapauksissa prosessi voi lisäksi vaatia auktorisoidun käännöksen laillistamista ulkoministeriössä. Asiakirjan käännökselle asetetut vaatimukset on parasta selvittää viranomaiselta, jonka käyttöön virallinen venäjän käännös on tulossa.

Kokeneet venäjän kielen kääntäjät käytössäsi

Viralliset venäjä-suomi- tai suomi-venäjä-käännökset voi laatia vain auktorisoitu venäjän kääntäjä, joka vahvistaa käännöksen allekirjoituksellaan, leimallaan sekä vahvistuslausekkeella. Ota yhteyttä, mikäli sinulla on auktorisointiprosessista kysyttävää − olemme mielellämme avuksi.

Auktorisoidut venäjän käännökset kilpailukykyiseen hintaan

Voimme lähettää tarjouksen auktorisoidusta venäjän käännöksestä, kun olemme nähneet käännettävän asiakirjan. Sivustollamme on yhteydenottolomake, jonka kautta voit toimittaa meille skannatun version alkuperäisestä asiakirjasta. Tarjouksemme sisältää auktorisoidun suomi-venäjä-suomi-käännöksen hinnan ja toimitusajan.

Viralliset venäjän käännökset luottamuksellisesti

Kun toimitat meille käännettävän asiakirjan tarjousta varten, sen näkevät vain projektivastaava ja auktorisoitu venäjän kielen kääntäjä. Käsittelemme asiakkaittemme toimittamia asiakirjoja ehdottoman luottamuksellisesti. Jos päätät, ettet halua tilata auktorisoitua suomi-venäjä-suomi-käännöstä meiltä, poistamme asiakirjasi järjestelmistämme.

Haluatko lisätietoa käännösalasta?

Laaja kokemus eri toimialojen käännöksistä 

Asiakaskuntaamme kuuluu yritysasiakkaita monilta eri toimialoilta. Kansainvälisestä kääntäjäverkostostamme löytyy eri kieliyhdistelmien sekä erikoisalojen kieliammattilaisia, joten voimme ohjata kunkin käännöstyön juuri oikealle tekijälle. Olemmekin saaneet yritysasiakkailtamme palautetta, että käännöksissä on huomioitu nimenomaan heidän alansa erikoissanasto. Käännöspalveluidemme hinnat ovat lisäksi erittäin kilpailukykyisiä. Jos kiinnostuit palveluistamme, ota meihin yhteys tarjouspyyntölomakkeen kautta. Vastaamme kaikkiin kyselyihin nopeasti.

Saat auktorisoidun venäjän käännöksen suoraan kotiosoitteeseesi

Toimitamme viralliset käännökset postitse Suomessa ja ulkomailla sijaitseviin osoitteisiin. Tilaamasi auktorisoitu venäjän käännös voidaan tarvittaessa toimittaa myös sähköisesti.

Palvelemme arkisin klo 9–22 ja viikonloppuisin klo 10-17

Saat yhteyden asiakaspalveluumme puhelimitse, sähköpostitse ja chatissa arkipäivisin klo 9–17 arkipyhiä lukuun ottamatta. Lisäksi arki-iltaisin klo 17-22 sekä viikonloppuisin klo 10-17 tiimimme voi vastata käännöksiin liittyviin kysymyksiin puhelimitse englanniksi.

Tilaa ja maksa verkossa

Auktorisoidun venäjän käännöksen tilaus hoituu kätevästi sähköisen yhteydenottolomakkeemme avulla. Maksun voi suorittaa maksukortilla tai MobilePayn kautta.

Meidät tavoittaa puhelimitse, sähköpostitse ja verkkosivujemme chatin kautta. Olemme mielellämme avuksi kaikissa käännöksiin liittyvissä asioissa!

Laaja auktorisoitujen kääntäjien verkosto

Käännöstoimisto Auktor tarjoaa kattavan valikoiman käännöspalveluita sekä yritys- että yksityisasiakkaille. Olemme erikoistuneet auktorisoituihin käännöksiin, joten laajaan verkostomme kuuluu kokeneita auktorisoituja kääntäjiä. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous. Vastaamme kaikkiin kyselyihin nopeasti.

Auktor
Fredrikinkatu 61 A
00100 Helsinki
Suomi
+358 9 4245 0629
Y-tunnus: 3293832-7