Legalisering

Kokeneiden ammattikääntäjien laatimat käännökset kielelle ruotsi

Tilaa auktorisoitu ruotsin käännös virallisiin käännöksiin erikoistuneelta käännöstoimistolta

Jos sinun on toimitettava virallisen asiakirjan käännös viranomaiselle Suomessa tai ulkomailla, käännöksen tulee lähes varmasti olla auktorisoitu. Auktorisoituja käännöksiä laativat vain Opetushallituksen hyväksymät auktorisoidun kääntäjän tutkinnon suorittaneet ammattikääntäjät. Joskus virallinen käännös tulee lisäksi vahvistaa apostille-todistuksella, jonka myöntää Digi- ja väestötietoviraston julkinen notaari. Apostille-todistusta ei tosin yleensä tarvita Pohjoismaissa, mutta asiakirjan käännökselle asetetut vaatimukset kannattaa joka tapauksessa ensin selvittää siltä taholta, jonka käyttöön auktorisoitu käännös on tulossa. 

Laaja verkosto auktorisoituja ruotsin kielen kääntäjiä

Mikäli viranomainen tai esimerkiksi oppilaitos vaatii virallisen ruotsin käännöksen, sen saa laatia vain auktorisoitu Opetushallinnon hyväksymä kääntäjä. Opastamme sinua auktorisointiin liittyvissä yksityiskohdissa riippumatta siitä, millaiset asiakirjaa koskevat vaatimukset ovat.

Mitä auktorisoitu ruotsin käännös maksaa?

Auktorisoidun käännöksen hinta riippuu asiakirjan tyypistä ja laajuudesta. Voimme määrittää kieliparin suomi-ruotsi tai ruotsi-suomi käännöksen hinnan, kun olemme nähneet käännettävän asiakirjan. Toimita meille kopio asiakirjasta yhteydenottolomakkeen kautta, niin laadimme tarjouksen nopeasti. 

Käsittelemme kaikkia asiakirjoja luottamuksellisesti

Tarjousta varten toimittamaasi asiakirjaa käsittelevät vain projektivastaava ja auktorisoitu ruotsin kääntäjä. Käsittelemme kaikkia asiakirjoja täysin luottamuksellisesti koko prosessin ajan. Jos päätät, ettet halua tilata auktorisoitua ruotsin käännöstä meiltä, poistamme asiakirjasi järjestelmistämme.

Kattavat käännöspalvelut yritysasiakkaille

Auktorisoitujen käännösten lisäksi voit tilata meiltä myös asiatekstikäännöksiä ilman auktorisointia. Laajasta kansainvälisestä kääntäjäverkostostamme löytyy osaaja, olipa kieliyhdistelmä tai erikoisala mikä tahansa. Jos tarvitset laadukkaita käännöspalveluja kilpailukykyiseen hintaan, täytä yhteydenottolomake verkkosivuillamme. Vastaamme kyselyihin nopeasti.

Auktorisoidun ruotsin käännöksen toimitus                

Toimitamme viralliset suomi-ruotsi-suomi-käännökset postitse Suomessa ja ulkomailla sijaitseviin osoitteisiin. Auktorisoidun käännöksen voi saada tarvittaessa myös sähköisesti.

Vastaamme kyselyihin arkisin klo 9–22

Tiimimme on tavoitettavissa puhelimitse ja chatissa arkisin klo 9-17. Mikäli sinulla on käännöksiin liittyviä kysymyksiä näiden aukioloaikojen ulkopuolella, tarjoamme asiakaspalvelua englanniksi arkisin klo 17-22 ja viikonloppuisin klo 10-17.

Kätevät maksuvaihtoehdot

Auktorisoidun ruotsin käännöksen voi maksaa helposti maksukortilla tai MobilePaylla.

Palvelemme puhelimitse, sähköpostitse ja chatin kautta. Pyydä tarjous, vastaamme kyselyihin nopeasti!

Ota yhteyttä: 09 4245 0629
Saat meihin yhteyden myös chatin kautta arkisin klo 9–17.
Tarvitsetko auktorisoidun käännöksen?
Käännöstoimisto Auktorin palveluvalikoima kattaa sekä auktorisoidut käännökset että käännökset ilman auktorisointia. Olipa käännöstarve mikä tahansa, asiantunteva tiimimme on mielellään avuksi.
Asiantunteva palvelu
Otamme vastaan myös kiireellisiä käännöstoimeksiantoja
Helpot maksutavat yksityisasiakkaille
Käännöstoimisto Auktor takaa kilpailukykyiset hinnat
Ehdoton luottamuksellisuus ja salassapitovelvollisuus
Valmis käännös toimitetaan postitse haluamaasi osoitteeseen
Käännökset lukuisille eri kielille

Laaja auktorisoitujen kääntäjien verkosto

Käännöstoimisto Auktor tarjoaa kattavan valikoiman käännöspalveluita sekä yritys- että yksityisasiakkaille. Olemme erikoistuneet auktorisoituihin käännöksiin, joten laajaan verkostomme kuuluu kokeneita auktorisoituja kääntäjiä. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous. Vastaamme kaikkiin kyselyihin nopeasti.
Tutustu tiimiin
Auktor
Fredrikinkatu 61 A
00100 Helsinki
Suomi
09 4245 0629
Y-tunnus: 3293832-7