Ota yhteyttä: +358 9 4245 0629
Ma-pe klo 9.30–17.30
Legalisering

Kokeneiden ammattikääntäjien laatimat käännökset kielelle turkki

Tietoturvallisesti ja luotettavasti

Toimimme salassapitovelvollisuuden alaisina, joten dokumenttisi ovat meillä turvassa.

Nopea toimitus

Keskimääräinen toimitusaika valmiille käännöksille 4-5 työpäivää.

Tilaa kätevästi verkossa ja maksa kortilla

Yrityksille myös laskutusmahdollisuus.

Käännöstoimisto Auktor takaa kilpailukykyiset hinnat

Ehdoton luottamuksellisuus ja salassapitovelvollisuus

Valmis käännös toimitetaan postitse haluamaasi osoitteeseen

Voit lukea alta miten auktorisoitu käännös syntyy.

Tilaa auktorisoitu turkin käännös kilpailukykyiseen hintaan   

Jos sinun tulee toimittaa turkinkielisen asiakirjan käännös tai turkiksi käännetty asiakirja viranomaisille, käännöksen tulee todennäköisesti olla auktorisoitu. Auktorisoitu käännös on Opetushallituksen hyväksymän auktorisoidun kääntäjän allekirjoittama ja leimaama. Joissain tapauksissa auktorisoidulle käännökselle tarvitaan lisävahvistus, kuten apostille-todistus tai lähtömaan ulkoministeriön laillistaminen. Koska auktorisoinnin vaatimukset vaihtelevat asiakirjasta ja viranomaisesta toiseen, kannattaa asiakirjakäännökselle asetetut vaatimukset varmistaa käännöksen vastaanottavalta taholta etukäteen.

Kokeneet turkin kielen kääntäjät

Auktorin verkoston kokeneet turkin kielen kääntäjät ovat suorittaneet auktorisoidun kääntäjän tutkinnon, josta Opetushallitus vastaa. Auktorisoitu kääntäjä vahvistaa asiakirjakäännöksen allekirjoituksellaan, leimallaan sekä vahvistuslausekkeella. Auktor auttaa kaikissa käännösten auktorisointiin liittyvissä kysymyksissä, oli kyseessä sitten vihkitodistuksen, tutkintotodistuksen tai kaupparekisteriotteen käännös.   

Mitä auktorisoitu suomi-turkki-suomi-käännös maksaa?

Auktorisoidun turkin kielen käännöksen hintaan vaikuttavat muun muassa käännettävän tekstin pituus sekä vaikeusaste. Siksi kääntäjän tulee nähdä käännettävä asiakirja hinta-arviota varten. Laajan kääntäjäverkostomme ansiosta voimme tarjota auktorisoidut käännökset kilpailukykyiseen hintaan. Hinta sisältää myös valmiin käännöksen paperiversion postituksen. Lähetä skannattu kopio asiakirjasta verkkosivujemme yhteydenottolomakkeen kautta ja pyydä tarjous auktorisoidusta käännöksestä.

Kaikkia asiakirjoja käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti

Kun toimitat käännettävän asiakirjan meille tarjouspyyntöä varten, sen näkevät ainoastaan projektivastaava ja auktorisoitu kääntäjä. Käsittelemme kaikkia asiakirjoja ehdottoman luottamuksellisesti.

Haluatko lisätietoa käännösalasta?

Käännöspalvelut yritysasiakkaille

Auktorisoitujen käännösten lisäksi saat Auktorilta myös laadukkaat asiatekstikäännökset. Yritysasiakkaamme edustavat monia eri toimialoja, mutta samoin laajasta kansainvälisestä kääntäjäverkostamme löytyy eri erikoisaloihin erikoistuneita kääntäjiä. Mikäli tarvitset käännöspalveluja, lähetä tarjouspyyntö yhteydenottolomakkeen kautta, niin otamme sinuun mitä pikimmiten yhteyttä. Tarjoamme laadukkaita ja sujuvia käännöksiä sekä turkiksi että muilla kielillä kilpailukykyiseen hintaan.

Auktorisoidun turkin käännöksen toimitusaika

Jos käännettävä asiakirja on noin yhden sivun pituinen, auktorisoitu turkin kielen käännös valmistuu yleensä 4–5 arkipäivässä. Laajempien asiakirjojen kääntämiseen voi kulua hieman kauemmin aikaa, mutta vahvistamme toimitusajan sinulle tarjouksen yhteydessä.

Virallinen turkin käännös suoraan kotiovellesi

Käännöshintaan sisältyy toimitus haluamaasi osoitteeseen kotimaassa ja ulkomailla. Auktorisoidun käännöksen voi saada tarvittaessa myös sähköisesti.

Auktorin aukioloajat

Saat Auktorin tiimiin yhteyden puhelimitse, sähköpostitse ja chatissa arkipäivisin klo 9–17 arkipyhiä lukuun ottamatta. Lisäksi puhelinpalvelumme on auki arki-iltaisin klo 17–22 sekä viikonloppuisin klo 10-17, jolloin asiakaspalvelijamme voivat vastata käännöksiin liittyviin kysymyksiin englanniksi.

Auktorisoidun suomi-turkki- tai turkki-suomi-käännöksen tilaaminen

Voit maksaa tilaamasi virallisen käännöksen helposti maksukortilla tai MobilePayn kautta.

Laaja auktorisoitujen kääntäjien verkosto

Käännöstoimisto Auktor tarjoaa kattavan valikoiman käännöspalveluita sekä yritys- että yksityisasiakkaille. Olemme erikoistuneet auktorisoituihin käännöksiin, joten laajaan verkostomme kuuluu kokeneita auktorisoituja kääntäjiä. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous. Vastaamme kaikkiin kyselyihin nopeasti.

Auktor
Lönnrotinkatu 5
00120 Helsinki
Suomi
+358 9 4245 0629
Y-tunnus: 3293832-7