Ota yhteyttä: +358 9 4245 0629
Ma-pe klo 9.30–17.30
Legalisering

Kokeneiden ammattikääntäjien laatimat käännökset kielelle portugali

Tietoturvallisesti ja luotettavasti

Toimimme salassapitovelvollisuuden alaisina, joten dokumenttisi ovat meillä turvassa.

Nopea toimitus

Keskimääräinen toimitusaika valmiille käännöksille 4-5 työpäivää.

Tilaa kätevästi verkossa ja maksa kortilla

Yrityksille myös laskutusmahdollisuus.

Käännöstoimisto Auktor takaa kilpailukykyiset hinnat

Ehdoton luottamuksellisuus ja salassapitovelvollisuus

Valmis käännös toimitetaan postitse haluamaasi osoitteeseen

Voit lukea alta miten auktorisoitu käännös syntyy.

Opetushallituksen auktorisoimat kääntäjät laativat auktorisoidut portugalin käännökset virallisista asiakirjoista

Kun kyse on virallisen portugalinkielisen asiakirjan käännöksestä, tulee käännöksen hyvin todennäköisesti olla auktorisoitu. Auktorisoitu käännös on Opetushallituksen hyväksymän auktorisoidun kääntäjän allekirjoittama ja leimaama, jolloin käännös on laillisesti yhtä pätevä kuin alkuperäisasiakirja.

Joissain tapauksissa auktorisointiin liittyy lisävaatimuksia, mikäli auktorisoitu käännös on menossa ulkomaan viranomaisen käyttöön. Auktorisoitu käännös täytyy mahdollisesti vahvistaa apostille-todistuksella tai joissain tapauksissa alkuperäisasiakirja ja/tai käännös vaatii ulkoministeriön laillistamista. Asiakirjan käännökselle asetetut vaatimukset kannattaa selvittää suoraan viranomaiselta, jonka käyttöön auktorisoitu käännös on tulossa.

Käännöstoimisto Auktorin auktorisoidut portugalin kääntäjät

Auktorin laajassa kääntäjäverkostossa on myös portugalin kielen auktorisoituja kääntäjiä. Kattavan kansainvälisen verkostomme ansiosta voimme toimittaa käännökset kilpailukykyiseen hintaan. Ota yhteyttä, mikäli sinulla on lisäkysymyksiä auktorisoidun käännöksen tilaamisesta – olemme mielellämme avuksi!

Miten auktorisoidut portugalin käännökset hinnoitellaan?

Voimme määrittää auktorisoidun käännöksen hinnan vasta käännettävän asiakirjan nähtyämme. Voit toimittaa skannatun kopion asiakirjasta hinta-arviota varten turvallisesti sivustomme yhteydenottolomakkeen kautta. Hintaan sisältyy käännös, auktorisointi (kääntäjän vahvistuslauseke, allekirjoitus ja leima) sekä toimitus kotiosoitteeseesi. Tarjouksen pyytäminen ei edellytä tilaamista.

Luottamuksellisuus ja salassapitovelvollisuus

Auktorin tiimiä sekä verkostomme kääntäjiä sitoo ehdoton vaitiolovelvollisuus. Lisäksi säilytämme tarjousta varten toimittamiasi asiakirjoja vain niin kauan kuin tarjouspyyntö- ja tilausprosessi sitä vaatii.

Haluatko lisätietoa käännösalasta?

Auktorisoidun portugalin käännöksen toimitusaika

Auktorisoitujen käännösten laatimisessa tulee noudattaa erityistä huolellisuutta, sillä virallisen käännöksen tulee vasta alkuperäisasiakirjaa täysin ollakseen laillisesti pätevä. Siksi virallisten portugalin kielen käännösten toimitusaika on yleensä 4–5 arkipäivää. Voimme määrittää käännöksen tarkan toimitusajan käännettävän asiakirjan nähtyämme.

Auktorisoidut käännökset kotiosoitteeseen toimitettuna

Kääntäjän vahvistuslausekkeella, allekirjoituksella ja leimalla varustettu valmis auktorisoitu käännös toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen. Käännös voidaan tarvittaessa toimittaa myös sähköisesti.

Kiireelliset auktorisoidut käännökset

Voimme tarvittaessa toimittaa virallisen portugalin käännöksen myös normaalia nopeammalla aikataululla. Ota meihin yhteyttä arkisin klo 9–17 puhelimitse, sähköpostitse tai chatin välityksellä, niin katsotaan, minkälaisella aikataululla auktorisoitu portugalin käännös järjestyy.

Helppo tilausprosessi

Kun tilaat auktorisoidun portugalin käännöksen, voit maksaa joko maksukortilla tai MobilePaylla. Kysy meiltä lisää portugalin käännöksistä, autamme mielellämme!

Laaja auktorisoitujen kääntäjien verkosto

Käännöstoimisto Auktor tarjoaa kattavan valikoiman käännöspalveluita sekä yritys- että yksityisasiakkaille. Olemme erikoistuneet auktorisoituihin käännöksiin, joten laajaan verkostomme kuuluu kokeneita auktorisoituja kääntäjiä. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous. Vastaamme kaikkiin kyselyihin nopeasti.

Auktor
Lönnrotinkatu 5
00120 Helsinki
Suomi
+358 9 4245 0629
Y-tunnus: 3293832-7