Ota yhteyttä: +358 9 4245 0629
Ma-pe klo 9.30–17.30
Legalisering

Kokeneiden ammattikääntäjien laatimat käännökset kielelle norja

Tietoturvallisesti ja luotettavasti

Toimimme salassapitovelvollisuuden alaisina, joten dokumenttisi ovat meillä turvassa.

Nopea toimitus

Keskimääräinen toimitusaika valmiille käännöksille 4-5 työpäivää.

Tilaa kätevästi verkossa ja maksa kortilla

Yrityksille myös laskutusmahdollisuus.

Käännöstoimisto Auktor takaa kilpailukykyiset hinnat

Ehdoton luottamuksellisuus ja salassapitovelvollisuus

Valmis käännös toimitetaan postitse haluamaasi osoitteeseen

Voit lukea alta miten auktorisoitu käännös syntyy.

Pyydä ilmainen tarjous auktorisoidun norjan kääntäjän laatimasta virallisesta käännöksestä

Jos tarvitset käännöksen viranomaisten käyttöön tulevasta asiakirjasta kieliparissa suomi-norja tai norja-suomi, käännöksen tulee mitä todennäköisemmin olla auktorisoitu. Tällöin käännöksen laatii Opetushallituksen hyväksymä auktorisoitu norjan kääntäjä. Toisinaan viralliselle käännökselle tulee lisäksi hankkia apostille-todistus, vaikka Pohjoismaissa tätä todistusta ei yleensä tarvitakaan. Asiakirjalle käännökselle asetetut vaatimukset selviävät joka tapauksessa parhaiten kysymällä suoraan siltä taholta, jonka käyttöön auktorisoitu käännös laaditaan.

Verkostomme auktorisoidut norjan kääntäjät

Auktorisoidun norjan käännöksen saa laatia vain auktorisoitu kääntäjä, joka vahvistaa käännöksen laillisesti päteväksi allekirjoituksellaan, leimallaan sekä vahvistuslausekkeellaan. Auktorilla on vuosien kokemus auktorisoiduista käännöksistä, joten voimme opastaa sinua kaikissa käännösten auktorisointiin liittyvissä asioissa.

Auktorisoidun norjan käännöksen hinnoittelu 

Käännöksen hinta on mahdollista määrittää, kun olemme nähneet käännettävän asiakirjan. Voit skannata asiakirjan ja toimittaa sen meille sivustomme yhteydenottolomakkeen kautta. Tarjouksestamme ilmenee virallisen norjan käännöksen hinta ja toimitusaika. 

Luottamuksellisuus kaiken perustana

Meille toimittamasi asiakirjan näkevät vain projektivastaava ja auktorisoitu norjan kääntäjä. Käsittelemme asiakirjoja täysin luottamuksellisesti koko prosessin ajan. Mikäli tarjouksen saatuasi kuitenkin päätät, ettet halua tilata käännöstä meiltä, poistamme asiakirjasi järjestelmistämme.

Haluatko lisätietoa käännösalasta?

Käännökset yritysasiakkaiden tarpeisiin

Palveluvalikoimamme kattaa käännökset myös yritysasiakkaiden moninaisiin tarpeisiin. Koska asiakkaamme toimivat useilla eri toimialoilla, olemme varmistaneet, että kääntäjäverkostossamme on eri erikoisaloja ja kieliyhdistelmiä hallitsevia asiantuntijoita. Laajan kansainvälisen kääntäjäverkostomme ansiosta löydämme juuri sopivan tekijän jokaiseen käännöstyöhön ja vieläpä hintaan, joka sopii budjettiisi. Lähetä käännettävä materiaali meille yhteydenottolomakkeella, niin saat meiltä ilmaisen tarjouksen mitä pikimmiten.

Auktorisoidun norjan käännöksen toimitus               

Viralliset norjan käännökset toimitetaan postitse Suomessa ja ulkomailla sijaitseviin osoitteisiin. Käännöksen voi tarvittaessa saada myös sähköisesti toimitettuna.

Ota yhteyttä arkisin klo 9−22

Saat Auktorin tiimiin yhteyden puhelimitse, sähköpostitse ja chatissa arkipäivisin klo 9–17 arkipyhiä lukuun ottamatta. Lisäksi puhelinpalvelumme on auki arki-iltaisin klo 17–22 sekä viikonloppuisin klo 10-17, jolloin voimme tarjota asiakaspalvelua englanniksi.

Lähetä tarjouspyyntö kätevästi yhteydenottolomakkeen kautta            

Mikäli haluat tilata auktorisoidun norjan käännöksen, tilaus on mahdollista vahvistaa helposti maksukortilla tai MobilePaylla.

Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai käytä nettisivujemme chat-toimintoa. Olemme mielellämme avuksi!

Laaja auktorisoitujen kääntäjien verkosto

Käännöstoimisto Auktor tarjoaa kattavan valikoiman käännöspalveluita sekä yritys- että yksityisasiakkaille. Olemme erikoistuneet auktorisoituihin käännöksiin, joten laajaan verkostomme kuuluu kokeneita auktorisoituja kääntäjiä. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous. Vastaamme kaikkiin kyselyihin nopeasti.

Auktor
Lönnrotinkatu 5
00120 Helsinki
Suomi
+358 9 4245 0629
Y-tunnus: 3293832-7