Ota yhteyttä: +358 9 4245 0629
Ma-pe klo 9.30–17.30
Legalisering

Kokeneiden ammattikääntäjien laatimat käännökset kielelle arabia

Tietoturvallisesti ja luotettavasti

Toimimme salassapitovelvollisuuden alaisina, joten dokumenttisi ovat meillä turvassa.

Nopea toimitus

Keskimääräinen toimitusaika valmiille käännöksille 4-5 työpäivää.

Tilaa kätevästi verkossa ja maksa kortilla

Yrityksille myös laskutusmahdollisuus.

Käännöstoimisto Auktor takaa kilpailukykyiset hinnat

Ehdoton luottamuksellisuus ja salassapitovelvollisuus

Valmis käännös toimitetaan postitse haluamaasi osoitteeseen

Voit lukea alta miten auktorisoitu käännös syntyy.

Viralliset auktorisoitujen kääntäjien laatimat arabian käännökset kilpailukykyiseen hintaan

Jos tarvitset viranomaisten käyttöön tulevan arabian kielen asiakirjakäännöksen, käännöksen tulee hyvin suurella todennäköisyydellä olla auktorisoitu. Käännöstoimisto Auktor on erikoistunut auktorisoituihin käännöksiin, joita saavat laatia vain Opetushallituksen hyväksymät auktorisoidut kääntäjät. Joskus auktorisoiduille käännöksille tarvitaan lisäksi julkisen notaarin myöntämä apostille-todistus. Asiakirjakäännökselle asetetut vaatimukset kannattaa tarkistaa siltä viranomaiselta, jonka käyttöön auktorisoitu käännös laaditaan. Suomen ja muiden maiden viranomaisilta saa yleensä hyvin tietoa näistä vaatimuksista.

Auktorin verkoston auktorisoidut arabian kielen kääntäjät

Verkostomme arabian kielen kääntäjät hallitsevat monenlaisten asiakirjojen, kuten erilaisten todistusten ja sekä yritysasiakirjojen, esimerkiksi kaupparekisteriotteiden käännökset. Käännöstoimisto Auktor onkin erikoistunut nimenomaan auktorisoituihin ja juridisiin käännöksiin. Koska meillä on pitkäkestoiset ja tiiviit suhteet verkostomme kääntäjiin, voimme tarjota käännökset kilpailukykyiseen hintaan.

Virallisen suomi-arabia-suomi-käännöksen hinta

Voimme lähettää tarjouksen auktorisoidusta arabian käännöksestä, kun olemme nähneet käännettävän asiakirjan. Toimitathan hinta-arviota varten asiakirjakopion sivustomme yhteydenottolomakkeen kautta. Saat meiltä tarjouksen, joka sisältää auktorisoidun arabian käännöksen hinnan ja toimitusajan. Hinta kattaa käännöksen, auktorisoinnin ja toimituksen postitse.

Noudatamme ehdotonta luottamuksellisuutta

Käsittelemme kaikkia meille toimitettuja asiakirjoja ehdottoman luottamuksellisesti. Tarjouspyyntöä ja käännöstyötä varten toimittamasi asiakirjat näkevät vain projektivastaava ja kääntäjä.

Haluatko lisätietoa käännösalasta?

Kuinka nopeasti auktorisoitu arabian käännös valmistuu?

Auktorisoitu arabian kielen käännös valmistuu yleensä 4–5 arkipäivässä. Toimitusaika riippuu asiakirjan laajuudesta ja voi olla hieman pidempi etenkin, jos toimitusajankohtaan osuu arkipyhiä.

Miten käännös toimitetaan?

Valmis käännös toimitetaan postitse haluttuun osoitteeseen. Auktorisoitu käännös voidaan tarvittaessa toimittaa myös skannattuna sähköisesti.

Käännöksellä on kiire – kuinka nopeasti se on mahdollista saada?

Jos tarvitset auktorisoidun arabian käännöksen kiireisesti, toimita käännettävä asiakirja meille yhteydenottolomakkeella. Ota sen jälkeen meihin yhteyttä puhelimitse, jotta voimme käsitellä tarjouspyynnön mahdollisimman nopeasti.

Miten saan tiimiinne yhteyden?

Käännöstoimisto Auktorin tiimi on tavoitettavissa sähköpostitse, puhelimitse ja chatin kautta arkisin klo 9–17. Lisäksi voimme vastata kyselyihin puhelimitse englanniksi arki-iltaisin klo 17–22 sekä viikonloppuisin klo 10-17.

Miten maksu tapahtuu?

Yksityisasiakkaiden maksutavat ovat maksukortti ja MobilePay. Tarkat maksuohjeet käyvät ilmi tarjouksesta. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi ja olemme mielellämme avuksi kaikkiin käännöksiin liittyvissä asioissa.

Laaja auktorisoitujen kääntäjien verkosto

Käännöstoimisto Auktor tarjoaa kattavan valikoiman käännöspalveluita sekä yritys- että yksityisasiakkaille. Olemme erikoistuneet auktorisoituihin käännöksiin, joten laajaan verkostomme kuuluu kokeneita auktorisoituja kääntäjiä. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous. Vastaamme kaikkiin kyselyihin nopeasti.

Auktor
Lönnrotinkatu 5
00120 Helsinki
Suomi
+358 9 4245 0629
Y-tunnus: 3293832-7