Legalisering

Kokeneiden ammattikääntäjien laatimat käännökset kielelle hollanti

Tilaa auktorisoitu suomi-hollanti-suomi-käännös helposti ja luotettavasti

Jos tarvitset viranomaisten käyttöön tulevan asiakirjakäännöksen hollannin kielestä tai hollannin kielelle, käännöksen tulee mitä todennäköisemmin olla auktorisoitu. Joissain tapauksissa auktorisoitu käännös vaatii vielä erillisen, julkisen notaarin myöntämän apostille-todistuksen. Asiakirjalle asetetut vaatimukset osaa parhaiten kertoa se taho, jonka käyttöön auktorisoitu käännös laaditaan.

Viralliset hollannin käännökset verkostomme auktorisoiduilta kääntäjiltä

Auktorisoidun suomi-hollanti-suomi-käännöksen saa laatia auktorisoitu kääntäjä, joka vahvistaa käännöksen allekirjoituksellaan, leimallaan sekä vahvistuslausekkeella. Suomessa Opetushallitus myöntää oikeuden toimia auktorisoituna kääntäjänä. Olipa käännettävä asiakirja sitten tutkintotodistus, virkatodistus tai kaupparekisteriote, ota meihin yhteyttä, niin opastamme sinua auktorisointiin liittyvissä asioissa asiakirjasta riippumatta.

Auktorisoidun hollannin käännöksen hinta

Voimme määrittää virallisen hollannin käännöksen hinnan vasta asiakirjan nähtyämme. Voit skannata ja toimittaa asiakirjakopion sivustomme yhteydenottolomakkeen kautta. Toimitamme sinulle tarjouksen hinnasta ja toimitusajasta, kun olemme nähneet asiakirjan pituuden sekä arvioineet käännettävän tekstin vaikeusasteen.

Käsittelemme kaikkia asiakirjoja luottamuksellisesti ja turvallisesti

Tarjousta varten toimittamasi asiakirjan näkevät vain projektivastaava ja kääntäjä. Käsittelemme kaikkia asiakirjoja täysin luottamuksellisesti. Jos et tilaa käännöstä, poistamme asiakirjakopion saman tien järjestelmistämme.

Monipuoliset käännöspalvelut yksityis- ja yritysasiakkaille

Auktorisoitujen käännösten lisäksi monipuoliseen käännöspalveluvalikoimaamme sisältyvät laadukkaat asiatekstikäännökset. Olipa käännöksen vaatima erikoisala mikä tahan-sa, laajasta kansainvälisestä kääntäjäverkostamme löytyy varmasti toimeksiantoon juuri sopiva kääntäjä, joka hallitsee alalle ominaisen terminologian sekä lähde- että kohde-kielellä. Täytä yhteydenottolomakke ja pyydä ilmainen tarjous, niin otamme sinuun mitä pikimmiten yhteyttä. Palvelulupauksemmme kattaa laadukkaat ja sujuvat käännökset sekä hollanniksi että muilla kielillä kilpailukykyiseen hintaan. 

Auktorisoidun hollanti-suomi- tai suomi-hollanti-käännöksen toimitus

Toimitamme viralliset hollannin käännökset postitse Suomessa ja ulkomailla sijaitseviin osoitteisiin. Auktorisoidun käännöksen voi saada tarvittaessa myös skannattuna versiona sähköpostitse.

Palvelemme arkisin klo 9–22

Voit ottaa yhteyttä tiimiimme puhelimitse ja chatissa arkisin klo 9-17. Mikäli sinulla on kysyttävää käännöspalveluihimme liittyen näiden aukioloaikojen ulkopuolella, tarjoamme asiakaspalvelua englanniksi arkisin klo 17-22 ja viikonloppuisin klo 10-17.

Helppo tilausprosessi

Auktorisoidun hollannin käännöksen tilaaminen sekä maksu hoituvat kätevästi verkossa. Maksutapoja ovat maksukortti sekä MobilePay.

Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai käytä nettisivujemme chat-toimintoa. Pyydä tarjous − vastaamme kyselyihin nopeasti!

Ota yhteyttä: 09 4245 0629
Saat meihin yhteyden myös chatin kautta arkisin klo 9–17.
Tarvitsetko auktorisoidun käännöksen?
Käännöstoimisto Auktorin palveluvalikoima kattaa sekä auktorisoidut käännökset että käännökset ilman auktorisointia. Olipa käännöstarve mikä tahansa, asiantunteva tiimimme on mielellään avuksi.
Asiantunteva palvelu
Otamme vastaan myös kiireellisiä käännöstoimeksiantoja
Helpot maksutavat yksityisasiakkaille
Käännöstoimisto Auktor takaa kilpailukykyiset hinnat
Ehdoton luottamuksellisuus ja salassapitovelvollisuus
Valmis käännös toimitetaan postitse haluamaasi osoitteeseen
Käännökset lukuisille eri kielille

Laaja auktorisoitujen kääntäjien verkosto

Käännöstoimisto Auktor tarjoaa kattavan valikoiman käännöspalveluita sekä yritys- että yksityisasiakkaille. Olemme erikoistuneet auktorisoituihin käännöksiin, joten laajaan verkostomme kuuluu kokeneita auktorisoituja kääntäjiä. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous. Vastaamme kaikkiin kyselyihin nopeasti.
Tutustu tiimiin
Auktor
Fredrikinkatu 61 A
00100 Helsinki
Suomi
09 4245 0629
Y-tunnus: 3293832-7