Legalisering

Kokeneiden ammattikääntäjien laatimat käännökset kielelle ukraina

Auktorisoidut käännökset ukraina-suomi-kieliparin käännökset virallisista asiakirjoista

Onko sinun toimitettava ukrainan kielestä käännetty asiakirja suomalaiselle viranomaiselle? Useimmissa tapauksissa virallisesta asiakirjasta laaditun käännöksen on oltava auktorisoitu. Auktorisoituja käännöksiä saavat laatia vain Opetushallituksen hyväksymät auktorisoidun kääntäjän tutkinnon suorittaneet kääntäjät.

Auktorisoidut ukrainan kielen ammattikääntäjät

Verkostomme ukrainan kielen auktorisoiduilla kääntäjillä on laaja kokemus erilaisten virallisten asiakirjojen kääntämisestä. Olipa kyse sitten koulu- tai tutkintotodistuksen tai vaikkapa vihki- tai syntymätodistuksen auktorisoidusta käännöksestä, Auktorilta saat viralliset käännökset kilpailukykyiseen hintaan.

Miten saan tarjouksen auktorisoidusta käännöksestä?

Auktorisoidun ukrainan käännöksen hinta-arviota varten kääntäjän tulee nähdä käännettävä asiakirja. Skannattu asiakirja on mahdollista toimittaa sivustomme yhteydenottolomakkeen kautta kätevästi ja turvallisesti. Tiedoston vastaanotettuamme toimitamme tarjouksen mitä pikimmiten sähköpostitse. Tarjous sisältää sekä käännöksen hinnan että toimitusajan.

Noudatamme ehdotonta luottamuksellisuutta

Käännettävä asiakirja voi sisältää arkaluonteisia asioita, mutta voit antaa sen käsiimme huoletta. Asiakirjan näkee vain projektivastaava ja kääntäjä, joita sitoo salassapito- ja vaitiolovelvollisuus. Poistamme kaikki tarjouspyyntöjä ja käännöstöiden tilauksia varten toimitetut asiakirjat järjestelmistämme yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

Laaja kokemus eri toimialojen käännöksistä

Auktorin asiakaskuntaan kuuluu yritysasiakkaita monilta eri toimialoilta. Olipa kielipari tai erikoisala mikä tahansa, kansainvälisestä kääntäjäverkostostamme löytyy varmasti kullekin käännöstyölle juuri oikea tekijä. Yritysasiakkailtamme saamamme palautteen mukaan käännöksissä on huomioitu juuri kyseisen alan erikoissanasto. Laadun ohella haluamme kuitenkin pitää käännöspalveluidemme hinnat kilpailukykyisinä. Jos kiinnostuit palveluistamme, pyydä ilmainen tarjous yhteydenottolomakkeen kautta. Vastaamme kaikkiin kyselyihin nopeasti.

Auktorisoitu ukrainan käännös postitse

Auktorisoidun käännöksen paperiversio on virallisesti laillisesti pätevä versio. Lähetämmekin valmiit auktorisoidut käännökset aina postitse. Mikäli käännöksen vastaanottaja ei tarvitse käännöksen paperiversiota, voidaan käännös toimittaa myös sähköisesti.

Virallisen ukrainan käännöksen toimitusaika

Käännöksen toimitusaika riippuu käännettävän tekstin laajuudesta. Useimmat auktorisoidut käännökset on mahdollista toimittaa 4–5 arkipäivän kuluessa. Joskus kiireinen käännöstarve voi kuitenkin yllättää – Auktorilta saat apua myös siinä tilanteessa! Toimita käännettävä asiakirja yhteydenottolomakkeella ja soita perään, niin priorisoimme tarjouspyynnön käsittelyä. Huomaathan, että normaalia nopeammista toimituksista veloitetaan kiirelisä.

Ota yhteyttä: 09 4245 0629
Saat meihin yhteyden myös chatin kautta arkisin klo 9–17.
Tarvitsetko auktorisoidun käännöksen?
Käännöstoimisto Auktorin palveluvalikoima kattaa sekä auktorisoidut käännökset että käännökset ilman auktorisointia. Olipa käännöstarve mikä tahansa, asiantunteva tiimimme on mielellään avuksi.
Asiantunteva palvelu
Otamme vastaan myös kiireellisiä käännöstoimeksiantoja
Helpot maksutavat yksityisasiakkaille
Käännöstoimisto Auktor takaa kilpailukykyiset hinnat
Ehdoton luottamuksellisuus ja salassapitovelvollisuus
Valmis käännös toimitetaan postitse haluamaasi osoitteeseen
Käännökset lukuisille eri kielille

Laaja auktorisoitujen kääntäjien verkosto

Käännöstoimisto Auktor tarjoaa kattavan valikoiman käännöspalveluita sekä yritys- että yksityisasiakkaille. Olemme erikoistuneet auktorisoituihin käännöksiin, joten laajaan verkostomme kuuluu kokeneita auktorisoituja kääntäjiä. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous. Vastaamme kaikkiin kyselyihin nopeasti.
Tutustu tiimiin
Auktor
Fredrikinkatu 61 A
00100 Helsinki
Suomi
09 4245 0629
Y-tunnus: 3293832-7